Shiatsu terapi

Shiatsu kommer fra Japan. Denne terapien er en form for behandling dedikert til kroppens fysiske og psykiske tilstand.  Denne form for behandling er ikke bare basert på japansk påvirkning, men også på tradisjonell kinesisk medisin og legger vekt på den harmoniske strømmen av energi i kroppen. Shiatsu er en komplementær terapi som styrker naturlige selvhelbredende krefter og fremmer ditt fysiske og mentale velvære. Shiatsu praktiseres på hele kroppen med praktiske klær på.

.

85

106

95

Shiatsu består av velvære fra flere metoder. På den ene siden fra målrettet press på energikanaler og energipunkter og på den annen side fra stammer og fellesrotasjoner. Shiatsu løser spenninger og blokkeringer i kroppen din med disse teknikkene. Samtidig slapper kroppen av, og det indre velvære settes inn.

 

.

107

114

Shiatsu kan brukes på mange måter. Det hjelper mot søvnløshet, tretthet, stress, migrene, ryggsmerter, syklusforstyrrelser eller fordøyelsesproblemer. På samme måte kan terapien ha positive effekter på stivhet og bevegelsesbegrensninger etter ulykker eller operasjoner.

En metode som heter Moxibustion blir også brukt ogg kan i mange tilfeller forbedre resultater. Ved denne metoden brenner man en urte som gir varme og energi.

97

133

135

Kristina Hansen har siden 1994 vært godkjent medlem av SGS (Shiatsu Society Sveits).    Hun er medlem av NLH, Norge. Kristina Hansen selger gavekort til din familie eller venner. En kupong med velvære er en individuell gave, som du kan gi bort ved spesielle anledninger, f.eks bursdager osv.

 

Gjør en avtale nå.

 

En time Shiatsu terapi koster NOK 775.00

 

En prøvebehandling koster NOK 600.00