placeholder-136x136

Kristina Hansen

Kristina Hansen er fra New Jersey, USA. Etter å ha fullført sin Bachelor of Science i tekstildesign, bestemte Kristina Hansen seg i 1990 for å begynne å trene som en Shiatsu-terapeut ved Ohashi-instituttet i New York.

I 1992 kom Kristina til Sveits. Hun avsluttet sin opplæring i Zürich i 1994  og grunnla en avdeling i Zürich i 1997 sammen med Luigi Gargiulo, grunnlegger av Mi Zai Shiatsu-skolen i Italia.

Hun fullførte Mi Zai Shiatsu Diploma, Mi Zai Lærer Diploma og Mi Zai Shiatsu Postgraduate Diploma.

Allerede i løpet av sin videreutdanning ble hun invitert over til USA, Sveits og Italia der hun  underviste  i Shiatsu.

Gjennom sin utdannelse og mange års erfaring har hun en veldig dyp og grundig forståelse av shiatsu.

Velværeklinikken ble grunnlagt i 2007 i Zürich-Enge av Kristina Hansen. Velværetilbudet inkluderer Endermologie, Shiatsu, Shiatsu undervisning og velværekonsultasjon. Wellness-touch er et terapeutisk tilbud for å øke trivselen.

Wellness-touch i Lillesand

I 2007 grunnla Kristina Hansen wellness-touch.

For å utdype sin omfattende kunnskap, deltok hun i en treårig avansert opplæring i konstitusjonell meridian terapi og ekstra trening- seminarer med Josef Victor Müller ved Ben Shen Akupunkturs skole i Zürich. I samme periode deltok Kristina Hansen flere ganger i TCM-kongressen i Rothenburg an der Tauber, Tyskland.

I 2009 deltok hun i en videre utdanning på IOKAI Shiatsu-instituttet i Tokyo, Japan.

Siden 2008 lærer hun ulike kurs på Shiatsu School Arti i Movimento i Genova, Italia.

Hvis du har spørsmål om tilbudet om velvære i Lillesand kan du ringe i klinikken eller via kontaktskjemaet.

I april 2018 bestemte Kristina Hansen seg for å følge drømmen om å komme tilbake til sine røtter. Hennes far kom fra Lillesand og hadde bosatt seg i USA. Kristina vokste opp i NJ, USA, men har ofte besøkt Lillesand i barndommen og har alltid hatt en sterk forbindelse til Sørlandet og hennes familie i Norge. Med stor glede har hun besluttet å bringe hennes kunnskap og praksis til Lillesand.

I mai 2018 åpnet Kristina Hansen klinikken sin i Lillesand. For avtaler eller informasjon, vennligst ring tel. 480 78783 eller skriv meg