Endermologi i Lillesand

Endermologi (Lipomassage) / LPG® er en ny metode for behandling av cellulitt, arr-vev og stramme opp kroppens konturer. Endermologi er en av de mest innovative metodene som favoriserer naturlige løsninger.

Til Cellulittbehandlingen ved velvære i Lillesand

anvendes Cellu M6 Keymodule i-enheten.

Cellulittene vil synlig bli mindre og huden din vil få et sunt og fast utseende. Gjennom målrettet massasje ved hjelp av enheten, blir bindevevet optimal stimulert og brakt tilbake i harmoni med dets naturlige funksjoner. Takket være Endermologi-enheten stimuleres sirkulasjonen av lymfesystemet og dermed oppnås en reduksjon av metabolisk avfall (rensing). Resultatet er en slank, bedre figur med en mykere og fastere hud.

01

03

En annen fordel ved Endermologi er den naturlige behandlingen av cellulitt. Den milde massasjen kan brukes i alle aldre. Endermologi er internasjonalt anerkjent og godkjent vitenskapelig.

En cellulittbehandling tar 35 minutter. For din komfort brukes en spesiell drakt for enhver behandling. Allerede etter 15 til 20 behandlinger kan man se synlige resultater. Etter at du har fullført behandlingen mot cellulitt, anbefales det å gjøre en månedlig gjentakelse av endermologi for å få et best mulig resultat.

Har du spørsmål om Endermologi kan du ringe 48078783 eller bruke kontaktskjemaet.

04

05

Første prøve behandling NOK 500.00

Abonnement 8 behandlinger NOK 5’600.00

Abonnement 15 behandlinger NOK 10’000.00

Egen Behandlingsdrakt NOK 200.00

Når du kjøper et abonnement, vil du også få med en behandlingsdrakt på kjøpet. Alle behandlinger gis med en spesiell drakt. Behandling kan ikke gis direkte på huden, med unntak av arrbehandling.

For terapeutiske behandlinger, som å redusere arr, vil prisen bli satt etter den første konsultasjonen.